Bestel hier je Pop it

Je kent het vast wel, iedereen heeft het erover het fenomeen “Pop Its” Wij bieden Pop its aan van vrijwel elke kleur en vorm die je kan bedenken. 

Pop it categorieën

Pop its rond

Pop it vierkant

Pop its vierkant

Simple dimple

Simple Dimples

Pop it aanbiedingen

Wat zijn Pop its

Iedereen kent het wel, het fenomeen Pop its. Pop its is het ideale middel voor kinderen en volwassenen, het is wetenschappelijk bewezen dat het helpt tegen stress, nagelbijten, enorme corona verveling en voor het dagelijks leven. Pop its zijn wetenschappelijk bewezen dat het erg nuttig is voor kinderen met ADHD. Het is een heel simpel concept, een siliconen ronde Pop it, vierkante Pop it of een simple dimple. Je drukt hem in aan één kant en aan de andere kant druk je het uit en maakt het een Pop geluid. De Pop it is mogelijk om als Sensorisch spel gebruikt te worden bij kinderen en volwassenen met een beperking. Voor mensen mensen met autisme, stress, ADHD, angsten is dit het ultieme hulpmiddel om frustraties op zij te zetten en te ontspannen. Het is wetenschappelijk bewezen dat de Pop its rustgevend zijn en helpen met het verzetten van gedachtes waardoor de persoon beter kan functioneren.

Er zijn een heleboel rustgevend hobby’s neem een voorbeeld aan Diamond Painting. Diamond Painting is het leggen van kleine steentjes op een canvas om uiteindelijk een schitterend resultaat te creëren. Bekijk een uitgebreid Diamond painting assortiment op Diamondpaintingwinkel.com.

De kwaliteit van Popitfidgettoy.nl

In samenwerking met het opkomende speelgoed en hobby merk Riefco zijn wij de productie begonnen van de Pop Its. Onze Pop Its zijn totaal economisch vriendelijk en zijn gemaakt met een duurzaam design, hoogwaardige siliconen kwaliteit en zo milieuvriendelijk mogelijk om onze vrienden in de zee ook blij te maken =)

Jouw Tiktok videos zijn geld waard!

Maak jij video’s op Tiktok en wil jij gratis Pop its ontvangen? Wij zijn druk bezig met het bouwen van een zo’n groot mogelijke fanbase daarom waarderen wij elke vorm van promotie. Maak jij een promotionele video voor onze website, dan kan je met ons contact opnemen en kunnen wij jou vergoeden voor je harde werk!

Pop its rond

Pop its vierkant

Simple Dimples

Pop its kopen bij Popitfidgettoy.nl

Het allergrootste assortiment

Wij bieden het grootste aantal Pop its aan op één plek in de Benelux.

Persoonlijke klantenservice

De klantenservice staat altijd klaar voor je vragen en wij beantwoorden graag al je vragen =)

Eerst ontvangen dan betalen

Via Klarna kan je bij ons eerst je pakketje ontvangen, als alles in orde is kan je bij ons afrekenen.

Snelle verzending

Komt jouw bestelling voor 16:00 bij ons binnen zullen wij je bestelling inpakken en op de post doen zodat je snel je pakketje thuis ontvangt.

Popitfidgettoy.nl - De webshop gespecialiseerd in het verkopen van Pop its

Je Pop its bestellen bij Popitfidgettoys.nl

Wij bieden de hoogste kwaliteit Pop Its aan in de Benelux. Wij zijn de grootste aanbieder in de Benelux. Door het grote assortiment bieden wij de beste prijzen aan voor elk product en staan wij garant voor de kwaliteit van onze producten. Wij werken samen met het populaire en opkomende hobby en speelgoed merk Riefco, Samen zorgen wij dat jouw Pop it geen schade zal maken aan de natuur in en ook niet zal meedoen aan de klimaatverandering. Onze producten zijn speciaal gemaakt zodat zij geen invloed hebben op het milieu! 

Waarom is Popitfidgettoys.nl zo voordelig?
Onze samenwerkingen werken enorm in ons voordeel en in het voordeel van de klant, wij staan daarvoor garant voor de kwaliteit, de snelle levering, de soepele retourvoorwaarden, ben je niet tevreden? Als het product in goede staat wordt teruggestuurd en wij ontvangen het zullen wij direct uw geld terugstorten. Wij leveren onze producten uit eigen voorrad en doen dus niet aan dropshippen. Onze persoonlijke assistentie zorgt ervoor dat jij altijd je vragen kan stellen over je bestelling. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in onze webshop en kijk of er wat leuks voor jou tussen zit!

Gigantische kortingsacties
Wij bieden de grootste kortingsacties in de Benelux, ons gehele assortiment is vrijwel constant minimaal 30% afgeprijsd. Wij bieden vaak kortingen voor simpele handelingen zoals het opnemen van een Tiktok video, het promoten van onze sociale media kanalen of andere kleine dingetjes waarvoor wij jou kunnen belonen! Bekijk onze webshop voor de nieuwste Pop its en de beste prijzen.

Tiktok
Ben jij populair op Tiktok? Heb je minimaal 5000 actieve volgers? Wil je makkelijk bijverdienen door het maken van een simpele video? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een leuke samenwerking =) 

Klantenservice
Wij staan altijd voor u klaar, voor al uw vragen, opmerkingen en assistentie met het plaatsen van een bestelling of dergelijke. Wij zullen uw bestelling direct op sturen als die op voorraad mocht zijn. 

15% korting op je eerste aankoop? 💰

Wil jij 15% korting ontvangen op je eerst volgende Pop it? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van de nieuwste acties en ontvang je direct een kortingscode waarmee je 15% korting krijgt op je eerste bestelling bij popitfidgettoy.nl. Dat is iets om niet te missen!