Hoe maak je een eigen pop it fidget toy?

Voor de TikTok fans onder ons, je hebt ze vast voorbij zien komen: filmpjes over hoe je zelf een pop it fidget toy maakt. We hebben hier een handleiding gemaakt, zodat jij voordelig en snel eentje zelf kan maken.

Benodigdheden
– Leeg flesje water
– Tape
– Schaar

Begin eerst met het knippen van een leeg, plastic waterflesje. Het onderste gedeelte van de fles is de buik, het bovenste gedeelte (krom) heet de hals en de opening heet de mond van het flesje.
– Knip de hals van het flesje er af.
– Knip het plastic rondom de mond weg. Je hebt hierna alleen de buik en de mond (het gedeelte dat in aanraking komt met de mond) van het flesje.
– Knip een vierkant uit de buik. We raden je aan om een stuk van de bovenste rand af te knippen, omdat deze een beetje krom is. Dit zorgt later voor een plofgeluidje.
– Het vierkantje leg je bovenop de mond. Knip al het overige plastic om het vierkantje er af, zodat het perfect past op de mond. Zorg ervoor dat het vierkantje, nu rondje, niet te smal of te groot is.
– Pak nu de tape. Je kan elke soort tape gebruiken, ook plakband. Je plakt het rondje vast op de mond. Je kunt het rondje nu indrukken en uitdrukken. Tada! Hier je eigen, snelle pop it fidget!

5 reacties op “Hoe maak je een Pop it fidget toy zelf thuis (DIY)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *