Tips om van nagelbijten af te komen met Fidget Toys

Nagelbijten komt vaak voor, en vooral onder kinderen, maar het is voor de een niet zodanig ingrijpend gedrag als voor de ander. Voor sommige mensen is nagelbijten een dwangmatige bezigheid. Er zijn vele factoren dat bijdragen aan nagelbijten; stress, verveling, imitatiegedrag enzovoorts. Alhoewel het op zichzelf onschuldig lijkt, hangen er vele mentale en fysieke gevolgen aan nagelbijten. Onder de vrije rand en op de vingers bevinden zich onwijs veel bacteriën, wat op den duur kan leiden tot complicaties in zowel de mond als aan de nagels.

De fidget toys van popitfidgettoy.nl bieden een uitstekende oplossing voor nagelbijten, voor jong en oud. Door gebruik te maken van een Pop it fidget toy en deze regelmatig bij te hebben, blijven de handen uit de mond. Ook dienen fidget toys als stressverlichting. Fidget toys van popitfidgettoy.nl zijn klein, discreet en kunnen overal worden gebruikt. Ze maken geen geluid en zijn oneindig vaak te gebruiken. Vooral in de Corona- pandemie is het noodzakelijk om te voorkomen dat vingers in aanraking komen met de mond, neus of ogen.

Klantinzending

Van kinds af aan ben ik een nagelbijter geweest. Ik kan me herinneren dat mijn zussen het deden. Ik geloof dat ik er zo in ben gesleurd. Naarmate ik ouder werd, merkte ik dat nagelbijten een gewoonte was geworden. Toen ik naar de middelbare school ging, beet ik mijn nagels tijdens proefwerken. Het bleek dus een stressdingetje voor mij te zijn. Totdat ik merkte dat ik het onbewust begon te doen. Mijn nagels zagen er jarenlang niet uit, en ik schaamde me er voor. Ik heb bittere nagellakjes en acrylnagels geprobeerd, maar omdat ze zo dun waren lukte het me maar niet om te stoppen. Toen kreeg ik het advies van mijn omgeving om een plaatsvervanger te zoeken. Van kauwgom kreeg ik een zere kaak en ik kon vaak doorbijten, en latex handschoenen dragen was voor mij geen optie. Toen besloot ik een fidget toy aan te schaffen. Ik heb gekozen voor een zwarte fidget cube, omdat deze discreet was en dus minder opviel in het openbaar. Doordat ik steeds bezig was met mijn handen, leerde ik het nagelbijten af. Het is dus zeker een aanrader en ik hoop met mijn verhaal anderen te motiveren.

Wil jij ook van nagelbijten af komen?

Bekijk ons uitgebreide assortiment voor fidget toys die jou eventueel kunnen helpen met omgaan tegen nagelbijten.

Jouw inzending is geld waard!

Wil jij jouw persoonlijke verhaal delen en geld verdienen? Dat is mogelijk, wil jij op onze website komen en shop te goed ontvangen? Neem contact met ons op via de contact pagina, Instagram of Tiktok, als jouw inzending op de website komt word je beloond met €20 shop te goed!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *