Fidget mysteryboxes

De fidget mysteryboxes zijn als eerst geïntroduceerd door Popitfidgettoy.nl. Er zijn drie versies van de fidget mysteryboxes, de minibox, de masterbox en de superbox. Elke box heeft zijn eigen waarde, zijn eigen prijs en zijn eigen goods. Elk pakket wordt door ons samengesteld met speciale items. 

Wat is er zo speciaal aan de mysteryboxes

Wil jij je zoon, dochter, partner of jezelf verrassen? Dan is dat nog nooit zo makkelijk geweest met de mysteryboxes van popitfidgettoy.nl. Wij bieden personalisatie aan voor de mysterybox, zo is het mogelijk om aan te geven of je een jongens of een meisjes mysterbox wilt of iets waar wij rekening mee moeten houden. Wij zullen al je wensen vervullen en je verrassen met de mysteryboxes. Twijfel je of de box geschikt is voor jouw zoon, dochter of jezelf? De boxes zijn rijkelijk gevuld dus er zit altijd wel wat tussen. 

Wat zit er eigenlijk in de mysteryboxes?

Elke box wordt per bestelling speciaal samengesteld met de nieuwste en de beste fidgettoys van popitfidgettoy.nl. De pakketten worden speciaal met liefde voor je samengesteld om jou zo goed mogelijk te verassen. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om de box nog te personaliseren met een naamkaartje, een gepersonaliseerd geschreven briefje, een verjaardagskaart? Wat jij bedenkt of wij kunnen het voor je uitvoeren. Om het een zo persoonlijk mogelijk cadeau te maken.

Levertijd

Wij sturen alle bestellingen dezelfde dag op. Zo hoef je nooit lang te wachten tot je bestelling in huis is. Door drukte kan het natuurlijk voor komen dat je bestelling vertraagd is. Wij zullen je dan persoonlijk op de hoogte houden als er complicaties ontstaan tijdens het leverproces. Wij willen natuurlijk niet dat u lang wilt wachten.

Ons assortiment

Door ons grote assortiment kunnen wij vrijwel garanderen dat in de mysteryboxes iets zit wat iedereen leuk vindt! Het blijven mysteryboxes dus het is een mystery wat jij ontvangt. De presentatie van de dozen zou ook erg mysterieus zijn, voor de beste ervaring!

Mini mysterybox

Minibox

Minimaal twee fidgettoys.
Personalisatie opties
Minimale waarde van €25,-

 

€14,99

Masterbox

Tot wel 5 fidget toys
Gepersonaliseerde kaart
Personalisatie opties
Persoonlijk briefje
Mogelijkheden voor personalisatie tot verjaardagscadeau
Een gemiddelde waarde van wel €100!

 

€34,99

Superbox

Minimaal drie fidgettoys
Gepersonaliseerde kaart
Personalisatie opties
Een gemiddelde waarde van €45!

 

€18,99